Terápiák

Állkapocs Ízületi terápia

Kattintson a részletekért.

Mozgásszervi sérülés, baleset utáni rehabilitáció

Mihamarabb kezdjük a közös munkát, annál gyorsabb lesz a felépülés is. Eleinte gyakran (heti 2-3x) találkozunk, majd ritkábban. A közös munka mellett egyénre szabott programot kell otthon végezni. A torna célja minden esetben a mihamarabbi felépülés, a teljes és fájdalommentes mozgás elérése. A torna helyíszíne lehet az Ön otthona, vagy a Tavasz utcai felszerelt tornatermem.

Mozgásszervi műtét utáni rehabilitáció

A felépülés leggyorsabb módja az, ha mihamarabb el tudjuk kezdeni a közös munkát a műtét után. Eleinte gyakran (heti 2-3x)találkozunk, majd ritkábban. A közös munka mellett egyénre szabott programot kell otthon végezni. A torna célja minden esetben a mihamarabbi felépülés, a teljes és fájdalommentes mozgás elérése. A torna helyíszíne lehet az Ön otthona, vagy a Tavasz utcai felszerelt tornatermem. Amennyiben a műtét nem friss, az esetben is tudunk javítani a funkción.

Egyénre szabott komplex terápia

A klasszikus gyógytorna gyakorlatok mellett a munkánk részét képzik a manuális technikák, teljes testet átfogó módszerek, különböző eszközök használata. Általában heti kétszer találkozunk eleinte, az alkalmak között pedig az egyénre szabott programot kell otthon végezni.
A torna célja minden esetben a mihamarabbi felépülés, a teljes és fájdalommentes mozgás elérése, sportba való visszatérés.

Hegkezelés

Műtét utáni, sérülés utáni, császármetszés utáni hegek kezelése manuálterápiával, lágy lézer kezeléssel, illetve kinesio tape-el. Nem csak esztétikailag fontos a kezelés, hanem amiatt is, hogy ha a heg letapad, akkor csökkenhet a mozgástartomány valamint fájdalmak tartásbeli eltérések, belső szervi problémák jelentkezhetnek.